• Alting 27a 9411 XK Beilen
Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen

Ook voor alle schadeverzekeringen kunt u bij ons terecht zowel zakelijk als particulier.

Schadeverzekeringen

Verzekeringen

Voor o.a. uw woonverzekeringen, auto's, bromfietsen, fietsen. plezierboten, zakelijkeverzekeringen, zorgverzekeringen kunt u bij ons terecht.

Bereken hier uw fietsverkering

Bereken nu en vraag aan.

wijs op reis

Doorlopende reisverzekering

Dat belooft veel voorpret en plezier: snuffelen in allerlei reisgidsen, fantaseren over de bestemming dromen van mooi weer.

Wat een extra lekker gevoel geeft is te weten dat u goed verzekerd bent. Of u nu kiest voor een actieve of een relaxvakantie of de wereldreis van uw dromen. Met een doorlopende reis en/of annuleringsverzekering bent u altijd goed verzekert.
Voor de actuele premiegegevens of geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

NU AL EEN DOORLOPENDE REISVERZEKERING VANAF
€ 25,23 PER JAAR !

Maar ook wanneer u voor langere tijd naar het buitenland gaat wilt u natuurlijk goed verzekerd zijn o.a. voor zorg, reis en aansprakelijkheid.

Globaltraveller polis sluiten.

Als u voor een korte periode naar Nederland komt, kan het nodig zijn dat u zich voor ziektekosten moet verzekeren. Hiervoor kunt u hier online de Global Visitor-verzekering afsluiten.

Dit is een medische reisverzekering. Hij is bedoeld voor plotselinge en onverwachte medische kosten

Klik hier voor het online sluiten voor uw reis of annuleringsverzekering.

Schadeverzekeringen

Woonlasten AOV

Wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw hypotheekbetaling bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval dan is de woonlasten AOV de oplossing. De woonlasten AOV kan gesloten worden tegen premiebetaling danwel tegen koopsom. En u bepaalt zelf of u de gehele maandlast danwel een gedeelte van de maandlast wilt verzekeren. De standaarddekking dekt de maandelijkse lasten van uw hypotheek bij arbeidsongeschiktheid. Als u langer dan 6 maanden in loondienst bent kunt u de verzekering uitbreiden met een werkloosheidsdekking. Als zelfstandige ondernemer kunt een aanvullende dekking kiezen voor kritieke ziekten zoals: bypassoperatie, hartaanval, kanker, vitale orgaanoperaties.

Rechtsbijstand

Bereken hier uw premie.

ongeval

Ongevallenverzekering

Er gebeuren jaarlijks heel veel ongevallen. In het verkeer, op het werk, in en om het huis of bij sport en spel. De kans om bij een ongeval betrokken te raken is dan ook niet gering.

Een klein moment van onoplettendheid van uzelf of van een ander en het is gebeurd. Meestal loopt het goed af, maar u moet toch ook rekening houden met een minder goede afloop.

De financiële gevolgen van zo'n minder goede afloop vangt u op met een ongevallenverzekering. Een verzekering die uitkeert bij overlijden en bij blijvende invaliditeit.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen denken dat de kans op een ongeval het grootste is in het verkeer. Dat is echter onjuist. De meeste ongevallen (zo'n 60%) vinden plaats in en om het huis en bij sport en spel. Pas dan komt werk (30%) en verkeer (10%).

Er zijn verschillende combinaties mogelijk van te verzekeren bedragen, voor advies en premie opgave kunt u contact met ons opnemen.